Start de gratis tool

Authorisatie

De ‘My Commerce Insights’ benchmark tool voor webshops geeft u inzicht in enkele belangrijke indicatoren van uw online shop. U kan uw data ook vergelijken met die van andere gebruikers.

Om My Commerce Insights te kunnen gebruiken hebt u een Google analytics (Universal versie) account nodig op uw website. De koppeling met uw analytics omgeving maken wij automatisch. Hou wel uw paswoord en gebruikersnaam bij de hand.

Nadat u met uw Google Account aanmeldt op onze benchmark tool zal Google u melden dat onze tool toegang zal krijgen om uw Google Analytics data te lezen. Zo kan u controlleren dat onze app enkel uw Google Analytics data kan lezen, en geen andere informatie uit je account. Hiervan ontvangt u ook een bevestigingsmail van Google.

Onze benchmark tool werkt best als u in analytics e-commerce tracking opvolgt.

Contacteer ons voor vragen op info@mycommerceinsights.be


Door op onderstaande knop te klikken geef je ons toegang tot je Google Analytics data.

Sign in with Google

Klik hier om te beginnen.

De data die wij uit uw Google Analytics omgeving halen bewaren wij louter anoniem en enkel met het doel om de benchmark tool te vervolledigen. Wij koppelen uw data dus op geen enkele ogenblik aan de naam of het domein van uw shop. Uw e-mailadres wordt enkel gebruikt om u informatie met betrekking tot deze service te bezorgen.